Netwerk

 XSbyte verzorgt voor inmiddels meer dan 200 locaties in Nederland en het buitenland  het netwerkbeheer. Wij doen dat ook graag voor jou.

Wat is netwerkbeheer?
Netwerkbeheer is de implementatie, het onderhoud en het beheer van een compleet bedrijfsnetwerk. 

Onze professionele bedrijfsnetwerken zijn ontworpen om aan de behoeften van élk bedrijf te voldoen, voor zowel het MKB als grootzakelijk gebruik.  XSbyte maakt hierbij gebruik van MikroTik-hardware voor routing en switching. Dit zorgt voor een snelle en stabiele verbinding. Voor wifi werken we met moderne technologieën zoals wifi 6, 6E en 7. Dit zorgt voor een betrouwbare draadloze verbinding voor al uw zakelijke apparaten.

Betrouwbaar & veilig

Bescherming van uw bedrijfsgegevens zijn zeer belangrijk, we maken daarom back-ups van belangrijke data van jouw bedrijf, zoals klantgegevens, boekhouding en documenten.

Wij kunnen zelfs de menselijke factor beveiligen.
Zo voeren we regelmatig gesimuleerde phishing-aanvallen uit, dit doen we om jouw medewerkers te testen op hun beveiligingsbewustzijn én om hen te leren hoe ze dergelijke aanvallen kunnen voorkomen.
Het is ook mogelijk om  medewerkers specifieke cursussen gebaseerd op hun functie te geven.

Tevens biedt XSbyte patchbeheer aan. Dit zijn updates voor software en besturingssystemen waarmee zwakke plekken in de beveiliging worden verholpen, zo blijven de beveiligingsfuncties zich verbeteren en zijn de werkplekken altijd 100% beveiligd.

Wifi, straalverbinding, kabeltjes

Soms veranderen internetbehoefte’s, bijvoorbeeld tijdens bouwwerkzaamheden, de aanleg van een nieuwe glasvezelaansluiting of als back-uplijn. We bieden turn-key oplossingen voor tijdelijke verbindingen.

Straalverbindingen
Onze straalverbindingen bieden een efficiënte en betrouwbare manier om verbinding te maken met internet, zelfs in gebieden waar andere verbindingen niet beschikbaar zijn!
We maken gebruik van de nieuwste technologieën zoals 5G en wifi 6, deze kunnen werken over 60GHz voor maximale snelheid en betrouwbaarheid.

Onze professionele installateurs zorgen voor een naadloze integratie in uw bestaande netwerk.

 

Laten we praten

Onze professionele bedrijfsnetwerken zijn ontworpen om aan de behoeften van élk bedrijf te voldoen, voor zowel het MKB als
grootzakelijk gebruik. 
Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over onze diensten.