Domeinregistratie

Elk bedrijf begint met een idee, leg dit vast!
Wij bieden een ruime keuze uit domeinextensies en webhostingpakketten met zeer aantrekkelijke prijzen vanaf €14,95 per jaar.

Er is tevens de mogelijkheid verkeer door te sturen naar je andere domeinnaam bij een andere hostingprovider via onze kosteloze doorstuurservice.

E-mail of een website op uw domeinnaam? Dat kunnen we ook!

Domeinregistratie

Bij XSbyte helpen wij u om het beste uit uw bedrijf te halen. Dit begint met een eigen naam op het internet. Kies uw eigen domeinnaam voor uw website, e-mailadres of merk.

Om aan uw wensen te voldoen, heeft u keuze uit webhostingpakketten en domeinnamen met zeer aantrekkelijke prijzen. U heeft tevens de mogelijkheid uw verkeer door te sturen naar een domeinnaam bij een andere hostingprovider via onze kosteloze doorstuurservice. Onze flexibele oplossingen en tijdig onderhoud zorgen 24 uur per dag voor al uw hostingbehoeftes, zodat u op uw bedrijf kunt focussen

E-mail of een website op uw domeinnaam? Kijk bij resp. Office 365 en Shared Hosting.

Bij XSbyte helpen wij u om het beste uit uw bedrijf te halen. Dit begint met een eigen naam op het internet. Kies uw eigen domeinnaam voor uw website, e-mailadres of merk.

Om aan uw wensen te voldoen, heeft u keuze uit webhostingpakketten en domeinnamen met zeer aantrekkelijke prijzen. U heeft tevens de mogelijkheid uw verkeer door te sturen naar een domeinnaam bij een andere hostingprovider via onze kosteloze doorstuurservice. Onze flexibele oplossingen en tijdig onderhoud zorgen 24 uur per dag voor al uw hostingbehoeftes, zodat u op uw bedrijf kunt focussen.

E-mail of een website op uw domeinnaam? Kijk bij resp. Office 365 en Shared Hosting.

Shared Webhosting

Betrouwbare webhosting, als basis voor jouw website of webapp, dat is waar wij voor zorgen. Hulp nodig? Dan zijn wij beschikbaar voor al je vragen.
We kunnen daarom het beheer aan jouw IT-beheerder of marketeer overdragen.

Hieronder vind je onze standaardpakketten, heb je specifieke wensen?
Neem dan contact op voor een pakket op maat?

Voor gebruik van e-mail in je hostingpakket kun je gebruik maken van Exchange Online.

Standaard

50 jaarlijks
 • Opslag: 1500MB
 • Dataverkeer: 30GB
  (fair use)
 • Onbeperkt aantal
  MySQL-databases en
  FTP-accounts

Uitgebreid

65 jaarlijks
 • Opslag: 3000MB
 • Dataverkeer: 50GB
  (fair use)
 • Onbeperkt aantal
  MySQL-databases en
  FTP-accounts

Deluxe

99 jaarlijks
 • Opslag: 6000MB
 • Dataverkeer: 100GB
  (fair use)
 • Onbeperkt aantal
  MySQL-databases en
  FTP-accounts

Microsoft 365

Microsoft 365, voorheen bekend als Office 365, is een geïntegreerde suite van productiviteitstools en diensten die zijn ontwikkeld door Microsoft. Deze cloudgebaseerde oplossing biedt gebruikers toegang tot een reeks applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneDrive en meer, waardoor ze efficiënt kunnen samenwerken, communiceren en hun dagelijkse taken kunnen uitvoeren.

Microsoft 365 is beschikbaar in verschillende abonnementen voor zowel particulieren als bedrijven, en is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke gebruiker. Met automatische updates en continue verbeteringen biedt het platform de nieuwste beveiligingsfuncties en innovaties, wat resulteert in een betrouwbare en veilige ervaring.

Door gebruik te maken van de kracht van de cloud kunnen gebruikers met Microsoft 365 overal en op elk apparaat werken, zolang er een internetverbinding beschikbaar is. Dit stelt teams in staat om flexibel en efficiënt te werken, ongeacht de locatie, en bevordert een naadloze samenwerking.

Reseller hosting

Beheer je websites voor meerdere bedrijven of wil je websites voor je klanten beheren? Dan is onze resellerhosting de meest ideale oplossing.

Je betaalt een vast bedrag en maakt je eigen hostingpakketten aan binnen de gekozen limieten.
Voor vragen van je klanten ben jij beschikbaar en wij zijn jouw vraagbaak.

Specifieke wensen? Uiteraard bieden wij hostingpakketten op maat voor resellers aan. Neem contact op voor meer informatie. XSbyte heeft een partnerprogramma. Wanneer iemand via jouw partnerlink klant wordt, ontvang je een kleine vergoeding.
Geïnteresseerd? Neem contact op.

Laten we praten

Betrouwbare webhosting, reseller hosting of shared webhosting?
  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over onze webdiensten.