Over ons

XSbyte realiseert IT oplossingen voor het MKB.

Ons team bestaat uit doorgewinterde systeem-, netwerk- en voice-engineers, met jarenlange ervaring. We zijn trotse leverancier van onder andere; (internet)verbindingen, telefonie en systeembeheer. XSbyte is hierdoor enorm breed inzetbaar.

Met onze IT-oplossingen ontzorgen wij het MKB.
We hebben ervaring met Mac en Windows, diverse router- en switchmerken, telefonie, internetdiensten, grote en kleine netwerken.
Door deze veelzijdigheid kunnen we álle vragen aan en bouwen we samen aan mooie oplossingen voor onze klanten.

Onze krachten jouw voordeel

Een lokale partij als aanspreekpunt

Geen helpdesk waar honderden mensen werken met lange wachtrijen, maar een hecht team die dagelijks met de techniek bezig is en zorgt dat het internet in de regio goed functioneert en presteert.

Geen lange wachttijden

Wij hebben korte lijnen en kunnen snel reageren bij storingen. We bieden 24/7 monitoring!

Korte én lange termijn oplossingen

Met ons gestandaardiseerde (maar flexibele) dienstenportfolio zorgen we er voor dat we snel, voordelig en betrouwbare oplossingen kunnen bieden, voor nood maar zeker ook voor de lange termijn.

Maatwerk

Samen met onze klant maken we een maatwerkoplossing voor uw gehele ICT.

Transparant

Indien gewenst kunnen we je in contact brengen met referenties, zodat je zelf kan nagaan wat onze klanten van onze dienstverlening vinden.

Behoud eigen IP adres

4G/5G oplossing met vast IP-adres uw eigen IP-adres kunt houden. Uw eigen IP-adres houdt het netwerk van uw bedrijf veilig.

Ons team

Thom Heemstra

Van kinds af aan was ik al geïnteresseerd in techniek, computers en netwerken. Dat is nooit echt over gegaan. Techniek is écht een passie, uitzoeken waarom iets niet werkt of een groot netwerk ontwerpen; I’ll be your guy.
Naast mijn passie voor ICT heb ik een passie
voor (humanitaire) noodhulp, waar ik bij het
Rode Kruis invulling geef aan deze passie.

Johan Hilverda

Doe mij maar lekker divers werk, een dag op pad om installatiewerk uit te voeren, een dag op kantoor om uit te zoeken hoe we een complex probleem voor elkaar krijgen.
Die afwisseling kan ik erg waarderen. 

Eelco Zwart

Van jongs af aan ben ik bezig met technologie, mijn interesses hebben altijd gelegen bij telefonie en netwerken. Ik kan echt hele dagen nadenken over netwerkopzetten en die vervolgens in praktijk brengen bij een klant.

Geschiedenis

XSbyte bestaat sinds september 2010 als eenmanszaak gestart door Thom waarmee hij kleine bedrijven ondersteunde met ICT. Met het doel om te zorgen dat zijn klanten veilig en efficiënt hun werk konden doen.

Toen XSbyte als bedrijf begon te groeien is Thom op zoek gegaan naar een business partner, om samen sterker te staan in continuïteit en kennis om zo grotere projecten aan te kunnen nemen.

In 2021 kwam Thom, Eelco en Johan van Signalworks tegen bij een project. Eelco en Johan hadden andere soorten klanten en dezelfde interesses, het klikte al snel. Sindsdien zijn Signalworks en XSbyte gefuseerd en gaan we samen verder onder de naam XSbyte.